Νέα Σμύρνη: Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Λευτέρης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο (VIDEO)




Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 25χρονος Λευτέρης Κωστάκης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο τον Σεπτέμβριο του 2022. Την Τετάρτη (10/1) στις 12:30, έγινε η κηδεία του στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Ο Λευτέρης ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που αθόρυβα στήριζε το σωματείο Παιδική Χαρά.

Δείτε τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

“Πριν λίγους μήνες είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και με τη μανούλα του βράχο δίπλα του πάλευε να γίνει καλά .



Ο Λευτέρης μας ήταν ένα παιδί ευαίσθητο και καλόκαρδο , που βοηθούσε πάντα όπου και όποιον μπορούσε .

Σε μια κίνηση αγάπης , προσφοράς και ανθρωπιάς , αντάξια του εκλιπόντος, η οικογένεια του Λευτέρη Κωστάκη ζητά αντί στεφάνων , όπως και εκείνος θα ήθελε , να γίνουν δωρεές υπέρ του φιλανθρωπικού σωματείου Παιδική Χαρά που στηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Ο Λευτέρης βρισκόταν στην Κρήτη και είχε επιστρέψει στην Αθήνα για να παραβρεθεί στα 50α γενέθλια της μητέρας του. Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2022.

Στις 2 τα ξημερώματα και ενώ έφευγαν από το εστιατόριο ο Λευτέρης ήθελε να πάει σε ένα φαστ φουντ. Τότε έγινε το κακό. Ο ίδιος έχασε τον έλεγχο, οι ρόδες ακούμπησαν στο πεζοδρόμιο και ο Λευτέρης που δεν φορούσε κράνος, εκσφενδονίστηκε πέφτοντας πάνω σε διακοσμητικές αιχμηρές πέτρες που βρίσκονταν σε μια πλατεία.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Αμέσως διασωληνώθηκε ενώ είχε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη δεξιά αριστερή και πίσω πλευρά του κρανίου του.

Ο Λευτέρης έμεινε 70 ημέρες στην εντατική, ενάμισι μήνα στο δωμάτιο του νοσοκομείου και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η μητέρα του βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του και έκανε τα πάντα να τον δει και πάλι όπως και πριν, αλλά δυστυχώς ο Λευτέρης δεν τα κατάφερε. Δείτε την συγκλονιστική ιστορία όπως την είχε παρουσιάσει η εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.