Θλίψη για τον θάνατο του προπονητή Καγιάκ, Χρήστου Ντάγιου




(Ανακοίνωση του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών – ENOA) “Με βαθιά θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι λόγω ξαφνικής απώλειας του αγαπημένου, αδελφικού φίλου και καταξιωμένου Προπονητή μας του Καγιάκ, Χρήστου Ντάγιου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη εκδήλωση της Κοπής Πίτας και βράβευσης αθλητών μας της 10ης Φεβρουαρίου.

Ο Χρήστος, παλαιός μας συναθλητής, διακριθείς με Πανελλήνιες νίκες και επι σειρά ετών μέλος της εθνικής ομάδας του Καγιάκ, παρέμεινε στο πλευρό μας και στο πλευρό των αθλητών μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπιζε ο Όμιλός μας.

Ανέλαβε απ’ αρχής ως Προπονητής το νεοσύστατο τμήμα μας του Καγιάκ. Με υποδειγματική ευσυνειδησία, αγάπη και επαγγελματικότητα το προήγαγε σε αξιόλογο επίπεδο, με αδιάλειπτες συμμετοχές σε Πανελλήνιους αγώνες και με διακεκριμένες επιτυχίες.

Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η σκέψη μας θα τον συνοδεύει στο μεγάλο του ταξίδι. Ας είναι ο δρόμος του φωτεινός. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, στο κοιμητήριο του Βύρωνα στις 12:30.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.