Bρέθηκε η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί από το Ασκληπιείο Βούλας




Η γυναίκα εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του Α.Τ Βουλιαγμένης και βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της. Η κινητοποίηση των πολιτών ήταν συγκινητική αφού έγιναν πάνω από 700 κοινοποιήσεις της ανάρτησης που είχε κάνει η κόρη της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από άνοια, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) πήγε στο νοσοκομείο με την κόρη της, για να κάνει αξονική. Δεν επιτρεπόταν να τη συνοδεύσει κάποιος δικός της άνθρωπος και την παρέλαβε ένας τραυματιοφορέας. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, η γυναίκα εξαφανίστηκε.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Bρέθηκε η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί από το Ασκληπιείο Βούλας

  • 25/11/2023 at 3:46 πμ
    Permalink

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΕ ΕΚΑΒ ΣΠΙΤΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ.ΤΗ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΤΑΞΙ.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 85 ΕΤΩΝ ΜΕ ΝΥΧΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.ΤΗΝ ΨΑΧΝΑΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΧΑΜΟ.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.