Tραγωδία στα Λιμανάκια: Σκοτώθηκαν 18χρονη και 23χρονη σε φοβερή μετωπική




Το τροχαίο έγινε στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Λιμανάκια, πριν τη Βάρκιζα και περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο.

Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα οδηγούσε ένας 24χρονος και ήταν ο μόνος επιβαίνων. Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Βάρκιζα είχε 5 επιβαίνοντες. Οδηγός ήταν μια 19χρονη και επέβαιναν, ακόμη, δύο αγόρια -ο ένας εκ των οποίων 19 ετών- και δύο κορίτσια. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 18 και 23 ετών, ανασύρθηκαν νεκρά.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, οι δύο οδηγοί των οχημάτων και τα δύο αγόρια επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά. Κανείς -τόσο οι οδηγοί των οχημάτων όσο και οι τέσσερις επιβαίνοντες- δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα, μιλά στο protothema.gr για την αγωνία που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του κοριτσιού μέχρι, δυστυχώς, να επιβεβαιωθεί το τραγικό νέο.



«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα», λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η θεία της 18χρονης μίλησε στο newsit.gr

Όλοι οι οικείοι της οικογένειας συμπαρίστανται στα μέλη της, των οποίων την πόρτα χτύπησε τόσο ξαφνικά ο θάνατος και τους βύθισε σε βαρύ πένθος. Τα μέλη της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Δεν οδηγούσε η ανιψιά μου. Εγώ τώρα μόλις ήρθα από τον Αστακό που δούλευα και μου τα είπε η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Είναι χάλια και οι δυο τους. Τα ξέραμε όλα τα παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε η θεία του κοριτσιού.

Η 19χρονη εξαδέλφη της αδικοχαμένης κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, με τη θεία της 18χρονης να συμπληρώνει: «Όλοι είμαστε πολύ άσχημα. Ο Θεός να φυλάει όλα τα παιδιά του κόσμου».

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός 2 τραυματισμένων ανδρών, 2 γυναικών χωρίς αισθήσεις και μιας τραυματισμένης από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.