Πόσο δίνει να παραμείνει αήττητος ο ΠΑΟΚ στην έδρα του;




Ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με την ΑΕΚ, οι μοναδικές ομάδες που διατηρούν το αήττητο της έδρας τους στη φετινή Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με 11 αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί έως τώρα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και είναι -σχετικά- καλή μακριά από το γήπεδό της, εντούτοις παραδοσιακά παίρνει έξτρα δύναμη από την Τούμπα, μια από τις πιο «καυτές» έδρες στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 6 φορές μπροστά στο κοινό της, με μοναδική «απώλεια» το 0-0 με τον Άρη (17/9). Έχει δηλαδή συγκεντρώσει 16 από τους 23 βαθμούς της στο πρωτάθλημα, περισσότερους από το 60%!

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Νόβιμπετ 2023 – Γιατί επιβάλλεται να την επιλέξεις

Έχει σκοράρει 12 φορές (μ.ο. 2 γκολ ανά ματς), ενώ έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ, δείγμα του πόσο δύσκολο είναι να παίξει κάποιος στο συγκεκριμένο γήπεδο.



Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ εντός έδρας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού (12/11), στο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ενώ το προσεχές Σάββατο (25/11) παραμένει στην έδρα του, στην οποία θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό (19:30) με σκοπό να συνεχίσει τις νίκες.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Όπως είπαμε και παραπάνω, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δώσει 6 παιχνίδια στην Τούμπα, ενώ απομένουν ακόμη 7, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Βέβαια, από αυτά, τρια είναι ντέρμπι, με Παναθηναϊκό (20/1/24), ΑΕΚ (3/2/24) και Ολυμπιακό (10/2/24).

Δείτε πόσο πληρώνει το αήττητο της έδρας του ΠΑΟΚ στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.