Νότια Προάστια: Black Friday για γονείς και παιδιά στο Τετράγωνο




Τα πράγματα είναι απλά: Γονείς και παιδιά φέτος θα κάνουν Black Friday και… στο Τετράγωνο! Γιατί; Επειδή στο Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο αποφασίσαμε να κάνουμε τη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ λίγο πιο οικονομική, προσφέροντας εκπτώσεις στα καταστήματά μας και online, ώστε να κάνουμε το “φινάλε” του Νοεμβρίου λίγο πιο άνετο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Προϊόντα που συμμετέχουν στην Black Friday με -20%:

  • Λογοτεχνικά Βιβλία
  • Σχολικά Βοηθήματα
  • Σχολικά Είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, παγούρια, τσαντάκια φαγητού κ.α.)
  • Χαρτικά & Αναλώσιμα Επιχειρήσεων (είδη αρχειοθέτησης, γραφική ύλη κ.α.)
  • Είδη Χειροτεχνίας (ιδανικό για χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες)
  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια (παζλ, σπαζοκεφαλιές, κατασκευές κ.α.)
  • Είδη Δώρου (ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, γούρια κ.α.)

*Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για τη Μαύρη Παρασκευή (24/11/2023).

Μπορείτε να μάθετε αναλυτικά τους όρους της προωθητικής ενέργειας εδώ: www.tetragonobookstores.gr/black-friday-prosfores/



Λίγα λόγια για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο ξεκίνησε το 1991 σε ένα μικρό, τετράγωνο χώρο που μόλις ξεπερνούσε τα 25 τ.μ. Με τα χρόνια “μεγάλωσε” και πλέον, 30 χρόνια μετά, διατηρεί 2 καταστήματα στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Από το 2007 έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει περισσότερες από 140+ εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες με θέμα το βιβλίο και τις χειροτεχνίες, ενώ έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 250+ σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα από 27 δήμους της Ελλάδας. Η χαμογελαστή εξυπηρέτηση και η αγάπη για το βιβλίο είναι τα βασικά συστατικά με τα οποία πορεύεται μέχρι σήμερα η επιχείρηση και το προσωπικό της, με μόνο όραμα και σκοπό να είναι το βιβλιοπωλείο που κάθε γονέας θα ήθελε για το παιδί του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.