Προβάδισμα Μεντβέντεφ για τετράδα




Η Ρωσία μπορεί να μη βλέπει τη σημαία της να εμφανίζεται σε ακόμη μια τενιστική διοργάνωση από τότε που εισέβαλε στην Ουκρανία, όμως θα έχει σίγουρα έναν εκπρόσωπο στα ημιτελικά των αντρών του US Open. Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ θα διεκδικήσουν την πρόκριση, με τον προ διετίας τροπαιούχο να έχει ρεκόρ νικών 6-2 απέναντι στον Ρούμπλεφ.

Πληρέστερος παίκτης ο Μεντβέντεφ, βελτιωμένος και στο αμυντικό κομμάτι από τη στιγμή που παίζει με βάθος στο κορτ, αναμφίβολα είναι φαβορί για νέα νίκη. Ο Ρούμπλεφ έχει φτάσει στα προημιτελικά κάθε Γκραν Σλαμ, κάτι που αποδεικνύει την ποιότητά του, ωστόσο κάθε φορά εκεί βρίσκει σε… τοίχο. Έχει 8 προσπάθειες σε προημιτελικούς, αλλά καμία νίκη.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση NetBet 2023 – Αξίζει να την επιλέξεις;

Διαθέτει ισχυρό σερβίς και φόρχαντ, όμως για να νικήσει τον Μεντβέντεφ θα πρέπει να περιορίσει αισθητά τα λάθη και να χαλάσει την αντίπαλη άμυνα. Σε αυτό το κομμάτι όμως υστερεί, καθώς πέρα από τη δύναμη δεν διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση. Ο Μεντβέντεφ θα περιμένει αρκετά πίσω από τη βασική γραμμή και λογικά θα βρει λύσεις για να πάρει την πρόκριση.



* Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:30 ώρα Νέας Υόρκης, με θερμοκρασία στους 35 βαθμούς, αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν να είναι εν μέρει κλειστή η οροφή στο κορτ. Αυτό αναμένεται να βελτιώσει κάπως τις συνθήκες και οι παίκτες, αλλά και οι θεατές δεν θα ταλαιπωρηθούν τόσο πολύ, όσο τις μέρες που προηγήθηκαν. Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.