Παλαιό Φάληρο: Σύσκεψη εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς




Σύσκεψη με τους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και με τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηροπουλος.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των σχολικών υποδομών αλλά και της σχολικής κοινότητας ώστε να δεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς και στόχος της ήταν η επικαιροποίηση – κατάθεση αιτημάτων καθώς και η αμφίδρομη ενημέρωση μεταξύ των Διευθυντών Σχολείων και της Δημοτικής Αρχής ως προς τις ανάγκες των σχολείων τους.

Εισαγωγικά, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της έδωσε μεγάλη έμφαση στα έργα υποδομής για τα σχολεία ενώ ωρίμασε και υλοποίησε μια σειρά από έργα  αναβάθμισης, έργα προσβασιμότητας καθώς και έργα επισκευών και συντηρήσεων των σχολικών μονάδων ευθύνης της.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης σημείωσε  ότι η εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι στη διάθεση των Σχολικών Επιτροπών και των Σχολείων ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα που διαπιστώνονται.



Στην συνάντηση έλαβαν μέρος πέραν των Διευθυντών των Σχολείων και των  Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών (Πρωτοβάθμιας και Δευτεοβάθμιας) Δημήτρης Μπόγρης & Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μαίρη Τρύφων, ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Αλιμπέρτης, η Γραμματέας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πηνελόπη Πιαστοπούλου – Πουλή και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαρία Μπαρούνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.