Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το λουτρό αίματος με έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα




Στις φυλακές αναζητά η Αστυνομία το «κλειδί» για την εξιχνίαση ενός εκ των πιο στυγερών εγκλημάτων των τελευταίων ετών, το οποίο σημειώθηκε χθες με θύματα έξι άντρες τουρκικής καταγωγής στην περιοχή της Λούτσας. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για Αλβανούς.

Οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν ήδη κάποιες πληροφορίες που δίνουν μία κατεύθυνση στην έρευνα, καθώς δεν είναι πολλές οι συμμορίες που θα μπορούσαν να οργανώσουν ένα τόσο φονικό «χτύπημα». Ο αριθμός των νεκρών «τρομάζει», καθώς είναι η πιο φονική ένοπλη επίθεση που έχει γίνει ποτέ από το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα μας.
Έμπειροι παρατηρητές στον τομέα της ασφάλειας σημειώνουν ότι η χθεσινή φονική ενέδρα δείχνει ότι υπάρχουν συμμορίες στην Αθήνα που δεν «υπολογίζουν» την αντίδραση των Αρχών. Σύμφωνα με τις πρώτες -και ίσως επισφαλείς- εκτιμήσεις, η φονική ενέδρα σχετίζεται με ναρκωτικά και άλλες παράνομες δραστηριότητες (αν και ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα).

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι να υπήρχε «ραντεβού» μεταξύ ποινικών και ξαφνικά η μία από τις δύο ομάδες να αιφνιδίασε την άλλη ανοίγοντας πυρ.

Τουλάχιστον δύο ήταν τα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ ο μόνος από τα θύματα που πρόλαβε για λίγα δευτερόλεπτα να αντιδράσει ήταν ο οδηγός του μπλε Ford. Ωστόσο, οι δράστες τον «γάζωσαν» μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο.



Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι βρίσκεται σε επιφυλακή το αστυνομικό προσωπικό στα αεροδρόμια και στους συνοριακούς σταθμούς, υπό το φόβο οι δράστες να επιχειρήσουν να φύγουν εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν ως μέσα διαφυγής ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος και μία μοτοσικλέτα. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε την έρευνα θα αναζητήσει και σήμερα υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς από αυτόπτες μάρτυρες υπάρχει ήδη «εικόνα» για το πως διέφυγαν οι ένοπλοι.

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή επίθεση έλαβε χώρα στις 18:30 στην οδό Ακροπόλεως, έναν μικρό και ήσυχο δρόμο της Αρτέμιδας.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής. Το όχημα των θυμάτων έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Πηγή: ieidiseis.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.