Μπαίνει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης η Βοσνία




Πιο φτωχό το πρόγραμμα σήμερα, αφού υπάρχουν προκριματικά μονάχα για το Euro ανδρών αλλά και για εκείνα των U21. Ακόμα και έτσι πάντως, έχουμε ξεχωρίσει κάποιες επιλογές που αξίζουν για ποντάρισμα.

395. Ισλανδία – Βοσνία (21:45)

Ισλανδία και Βοσνία αποτελούν τις μεγάλες απογοητεύσεις αυτών των προκριματικών. Οι Σκανδιναβοί έχουν κολλήσει στους τρεις βαθμούς και μετά την τελευταία ήττα από το Λουξεμβούργο, τελείωσαν και μαθηματικά οι όποιες ελπίδες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη η Βοσνία έχει τρεις βαθμούς περισσότερους, δεν βρίσκεται και εκείνη στα καλύτερα της, ωστόσο μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν, απέκτησε ηρεμία και με τρίποντο απόψε, μπορεί να ελπίζει και πάλι για πρόκριση στο μεγάλο τουρνουά. Οι Βόσνιοι διαθέτουν τρομερή ποιότητα και εάν θυμηθούν τον καλό τους εαυτό, μπορούν να φτάσουν σε δεύτερη διαδοχική νίκη, πάμε με το διπλό του 2.60.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση του vistabet casino live



397. Πορτογαλία – Λουξεμβούργο (21:45)

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, η πρωτοπόρος Πορτογαλία υποδέχεται το δεύτερο Λουξεμβούργο. Ουσιαστικά πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και παλεύουν δίκαια για την παρουσία τους στα τελικά της διοργάνωσης. Πάντως, απόψε πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι θετικό από τους ανώτερους και σοβαρούς μέχρι στιγμής Πορτογάλους. Για τους Ίβηρες θα απουσιάσει ο σπουδαίος Ρονάλντο λόγω τιμωρίας, το βάρος θα πέσει στον Γκονσάλο Ράμος, συνεπώς ο άσος της Παρί μπορεί να βρει δίχτυα, επιλογή του 1.72.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.