“Τι θέλω από τον Δήμαρχό μου”: Στις κάλπες τα όνειρα των μαθητών του Δημοτικού, στον Άλιμο




Από την προηγούμενη Δευτέρα στα δημοτικά σχολεία τoυ Αλίμου είχαν στηθεί κάλπες, όχι όμως για τους ενήλικες αλλά για τα παιδιά. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης έστειλε σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κάλπες και μπλοκάκια ώστε τα παιδιά να μπορούν να γράψουν αυτά που επιθυμούν να γίνουν στο σχολείο τους και στην πόλη.
Περιορισμοί δεν υπήρχαν και όπως δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης: «Δίνουμε τον λόγο στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας και ακούμε τη φωνή τους με πολλή αγάπη και προσοχή».


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μαρία Αραπάκη για αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία δήλωσε: «Το καλύτερο μάθημα για τα παιδιά μας είναι να τα μάθουμε να συμμετέχουν και το καλύτερο μάθημα για τους ενήλικες, είναι να τα ακούμε. Ο Δήμαρχος μας, το έκανε πράξη μοιράζοντας σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, μπλοκάκια και φυσικά “κάλπες”, ώστε να γράψουν αυτά που επιθυμούν, να μας περιγράψουν τον κόσμο που θέλουν ζουν. Από Δευτέρα θα ανοίξουν οι “κάλπες” και οι μικροί μας φίλοι θα μας πουν πώς να γίνουμε καλύτεροι».
Από την Δευτέρα οι κάλπες θα ανοίξουν και ο Δήμαρχος Αλίμου θα δει τι του ζήτησαν οι λιλιπούτειοι κάτοικοι της πόλης! Πηγή: Foni Tou Alimou



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.