Άλιμος: Ντοκουμέντο από τη διάρρηξη, λίγο πριν τον εμβολισμό μηχανών και περιπολικού από “μεθυσμένο” ΙΧ (VIDEO)




Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, τρεις διαρρήκτες τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023, ξηλώνουν με βαριοπούλα τη γυψοσανίδα σε μίνι μάρκετ OLA Stores, στη λεωφόρο Καλαμακίου, στον Άλιμο, μπαίνουν στο εσωτερικό, αρπάζουν γρήγορα την ταμειακή μηχανή και εξαφανίζονται. Γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο πήγαν δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Ενώ οι αστυνομικοί διενεργούσαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ένα ΙΧ που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα τη λεωφόρο Καλαμακίου με κατεύθυνση την παραλία έπεσε πάνω στις μοτοσυκλέτες και στο περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο επέβαιναν δύο νεαροί και δύο κοπέλες. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες «ευτυχώς που κανένας από τους αστυνομικούς δεν ήταν τη στιγμή εκείνη μέσα στο περιπολικό ή πάνω στις μηχανές γιατί θα θρηνούσαμε θύματα ή θα είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά».

Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν. Έκαναν αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου και το όριο του αλκοόλ στο αίμα του ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο. Του έκοψαν κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και για πρόκληση υλικών ζημιών και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.