Γλυφάδα: Δώρα, παιχνίδια και βασιλόπιτες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο




Με τη διανομή παιχνιδιών και δώρων στα παιδιά από τον Άη Βασίλη και το ξωτικό του και με την παράδοση της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας η εορταστική προσφορά ειδών, που ξεκίνησε με τρόφιμα λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Στο ισόγειο του Δημαρχείου, τα παιδιά των οικογενειών που είναι ενταγμένες στις κοινωνικές δομές παρέλαβαν τα δώρα που είχαν συγκεντρωθεί από τη δράση την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και από χορηγίες (θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση με δημόσιες ευχαριστίες προς τους χορηγούς).

«Καταφέραμε και φέτος, με την πολύτιμη συνδρομή των συμπολιτών μας, να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του, να μπορέσουν όλες οι οικογένειες της πόλης μας να ζήσουν το γιορτινό κλίμα. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά σας. Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Υπεύθυνη της δράσης ήταν η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία σημείωσε ότι: «Με τη διανομή στους μικρούς μας φίλους των παιχνιδιών που με τόση αγάπη συγκεντρώθηκαν από όλους εσάς, ολοκληρώθηκε η φετινή εορταστική προσφορά του Δήμου μας. Να είστε όλοι αισιόδοξοι και να προσέχετε. Καλή χρονιά».

Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Αη Βασίλη και το ξωτικό του, μπήκαν στο τρενάκι του Δήμου που ήταν μπροστά στο Δημαρχείο και αντάλλαξαν ζεστές ευχές με πολλή αγάπη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.