Δήμος Αγίου Δημητρίου: Σύμφωνο συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”




Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, χθες, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου και ο Πρόεδρος του Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child, Κώστας Γιαννόπουλος.
Στη σύντομη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Σπήλιος Διαβολίτσης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Σούλης Σοφιανόπουλος.
Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού τόνισε: «Θέλουμε να γνωρίζετε ότι όλες οι δυνατότητες βοήθειας και ανταπόκρισης που έχει το Χαμόγελο του Παιδιού τίθενται στη διάθεση του δήμου. Θα είμαστε μαζί σας για να κάνουμε τα καλά πράγματα που ήδη κάνετε καλύτερα. Εμείς πιστεύουμε ότι ο δήμος μπορεί να κάνει πράγματα για να δώσει στον πολίτη τη δυνατότητα να μπορεί να διεκδικήσει το δίκιο του, το παιδί να ζει καλύτερα και γενικότερα όταν ο δήμος νοιάζεται για τον πολίτη όπως εσείς, στα κοινωνικά θέματα, αισθανόμαστε πιο ασφαλείς. Αν πετύχετε εσείς πετύχαμε πιο πολύ εμείς»

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ, τόσο για αυτή τη συνάντηση όσο και για το σύμφωνο συνεργασίας που, σήμερα, υπογράφουμε. Χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο για τη συνεργασία μας στο εξής… Ήδη η βοήθεια του Χαμόγελου του Παιδιού στο δήμο μας ως τώρα, για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, έχει αποδειχθεί σημαντική. Στόχος μας, μέσα από αυτή τη συνθήκη συνεργασίας, είναι πράγματι, οι πολίτες του δήμου μας να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Στο πλαίσιο αυτό υποδεχόμαστε τόσο εσάς όσο και το Χαμόγελο του Παιδιού με αγάπη»
Κατά τη σύντομη επίσκεψη του στο Δημαρχείο, ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να θαυμάσει από κοντά τα έργα της Ευαγγελίας Μπολάνη που φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα εκθέσεων.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος θα παραβρεθεί και στην αποψινή εκδήλωση του δήμου στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη και ώρα 18:00 με τίτλο «Διατομεακή Ανταπόκριση στην Ενδοοικογενειακή Βία: Μπορεί να επιτευχθεί;».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.