Θλίψη για τον 19χρονο που πέθανε στον ύπνο του




Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 19χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι από τη μητέρα του, όταν πήγε να τον ξυπνήσει. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σπίτι με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος. Το παρέλαβε και τον μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 19χρονος διέμενε τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά του στο πατρικό του στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, έχοντας κενό από τη σχολή του, προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς του. Μάλιστα, υπήρχαν και σκέψεις να υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό, ωστόσο δεν πρόλαβε. Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ. (φωτό: Β. Δημητρόπουλος)


Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βυθίστηκαν στο πένθος από την απώλεια του νεαρού, για τον οποίο μόνο καλά λόγια μπορούσε να πει κανείς. Όπως ανέφεραν άνθρωποι που τον γνώριζαν, ήταν εργατικός χαρακτήρας και πάντα πρόσφερε τη βοήθειά του όπου χρειαζόταν, ενώ ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ήταν φοιτητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα, ενώ είχε και δυο μικρότερα αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή. Ωστόσο, η σωρός του στάλθηκε για νεκροψία/νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το επόμενο διάστημα.



Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:30 στην Αγία Παρασκευή Αμπελοκάμπου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σαβαλίων

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του.

Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας.

Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε.

Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Αντώνη μας άφησες νωρίς,

Καλό ταξίδι

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.