H ΚΑΕ Περιστέρι bwin εμπιστεύεται την υγεία των παικτών της στο Metropolitan Hospital 




Το Metropolitan Hospital, ο νέος επίσημος υποστηρικτής υγείας για την ΚΑΕ Περιστέρι bwin, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Α1 Εθνική Κατηγορίας (Basket League), είναι μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου υγείας στην Ελλάδα, γεγονός που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στην ομάδα για την υγεία των παικτών της.

Πιστό στη δέσμευσή του να προάγει κάθε ατομική ή συλλογική ενέργεια που ενθαρρύνει την καλή υγεία και τον αθλητισμό, το Metropolitan Hospital στηρίζει την ΚΑΕ Περιστέρι bwin, φιλοδοξώντας σταθερά να προάγει τον αθλητισμό και τα υγιή αθλητικά ιδεώδη. Γιατί για το Metropolitan Hospital φροντίδα της υγείας δεν σημαίνει μόνο πρόληψη και θεραπεία. Σημαίνει φροντίδα για το σώμα, άθληση και ψυχαγωγία.

Μέσα από αυτή τη σημαντική συνεργασία, η ομάδα μπάσκετ που ξεκίνησε το μακρινό 1971 ως Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου με χιλιάδες φίλους και οπαδούς, θα έχει όλη τη στήριξη που χρειάζεται από τον κορυφαίο «παίκτη» της Α1 κατηγορίας στην υγεία.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην  ΚΑΕ Περιστέρι bwin!



Σχετικά με το  Metropolitan Hospital
Μέλος του Hellenic Healthcare Group  (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, , Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic, Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κύπρου, Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot, Α-Lab & Heal Academy), το Metropolitan Hospital έχει καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας ως κορυφαίο θεραπευτικό κέντρο στην Ελλάδα και διεθνώς. Αξιοποιεί ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό προς τον ασθενή. Αναπτύσσει πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες και  διατηρεί συνεργασίες με πρότυπα νοσηλευτικά κέντρα και επιστημονικά ιδρύματα του εξωτερικού. Σε ετήσια βάση, περίπου 35.000 ασθενείς νοσηλεύονται στις 300 κλίνες που διαθέτει, ενώ 350.000 ασθενείς περιθάλπονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 ιατρούς και απασχολεί περίπου 800 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.