Άγιος Δημήτριος: Δυναμικό προεκλογικό ξεκίνημα του Γιώργου Παπατριανταφύλλου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη συγκέντρωση – γιορτή του υποψήφιου δημάρχου Αγίου Δημητρίου Γιώργου Παπατριανταφύλλου το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε πως η ημερομηνία της 8ης Οκτωβρίου δεν επιλέχθηκε τυχαία: “Ένας χρόνος ακριβώς πριν από τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, στις 8 Οκτωβρίου 2023” είπε

Παρά το γεγονός πως ακόμα είμαστε έναν χρόνο πριν από τις εκλογές η εκδήλωση – ομιλία του συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Η κεντρική αίθουσα, η αίθουσα υποδοχής αλλά και ο εξωτερικός χώρος είχαν κατακλυστεί από φίλους της παράταξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε στην όχι επιθυμητή εικόνα που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει η πόλη, περιγράφοντας λεπτομερώς τα προβλήματα σε συγκεκριμένες δρόμους και δημοτικά διαμερίσματα.



Απευθύνθηκε στη δήμαρχο επικεντρώνοντας την κριτική του στα 13 χρόνια αδιάλειπτης διοίκησης, θέτοντας το ερώτημα: “κα Δήμαρχε τι θέλετε να κάνετε τα επόμενα 5 χρόνια που δεν έχετε κάνει εδώ και 13; Τα 13 χρόνια διοίκησης σας είναι πάρα πολλά και είχατε όλο τον χρόνο να υλοποιήσετε όλα όσα υποσχεθήκατε αλλά δεν τα πραγματοποιήσατε. 5 χρόνια το ένα και μοναδικό γήπεδο ποδοσφαίρου είναι χωρίς χλοοτάπητα, το πάρκο Ασυρμάτου χωρίς καμία παρέμβαση παρά μόνο εξαγγελίες πάντα λίγο πριν τις εκλογές, η πόλη δεν έχει led φωτισμό με αποτέλεσμα να είμαστε σκοτεινή πόλη αλλά και να πληρώνουμε 80% περισσότερα χρήματα και να καταναλώνουμε 80% περισσότερη ενέργεια. Σπασμένοι κάδοι, κακή εικόνα οδοστρώματος σε κάθε γειτονιά, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, το έργο στην Αγίου Δημητρίου δημιούργησε κίνηση, ατμοσφαιρική ρύπανση, εκνευρισμό……”.

Κεντρικό κομμάτι της ομιλίας του ήταν η παρουσία του εδώ και 3 χρόνια σε όλες τις γειτονιές στον Άγιο Δημήτριο, η καταγραφή των προβλημάτων και οι λύσεις τις οποίες ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ήδη καταθέσει με απόλυτα ρεαλιστικό και εφικτό σχεδιασμό κατόπιν έρευνας, ανάλυσης και μελετών των ειδικών συνεργατών της δημοτικής του παράταξης “Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”.

Έκανε λεπτομερή αναφορά σε κάθε γειτονιά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις λύσεις τους.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους η αναλυτική αναφορά του υποψηφίου δημάρχου με ακρίβεια στις πηγές χρηματοδότησης από όπου θα εκταμιευθούν τα κονδύλια για την υλοποίηση του προγράμματος του.

Ανέφερε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία είναι διαθέσιμα από Ευρωπαϊκούς – Κοινοτικούς πόρους, από την  περιφέρεια και όλες τις πηγές χρηματοδότησης 2021 – 2027.

ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ INTERREG

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS

ΕΣΠΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

ΕΣΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΕΣΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INTERREG

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΟΧΟΣ S.EUROPE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ολοκλήρωσε την ομιλία του παρουσιάζοντας την ομάδα των συνεργατών του, ευχαριστώντας τον κάθε έναν ξεχωριστά.

Ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν κοντά τους αυτή τη νύχτα γιορτής καλώντας τους να στηρίξουν την προσπάθεια του για μία σύγχρονη πόλη, με το νέο απέναντι στο παλιό και έκλεισε με μία φράση, η οποία όπως τόνισε οδηγεί την πορεία του:

 “Αυτοί που είναι τόσο τρελοί ώστε να πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο είναι αυτοί που τον αλλάζουν”.

Ολόκληρη η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Γιώργου Παπατριανταφύλλου
και η παρουσίαση του προγράμματος της δημοτικής παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.