O Aνδρέας Κονδύλης υποψήφιος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Απασχόλησης, Έρευνας & Πολιτισμού (SEDEC)




Υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Απασχόλησης, Έρευνας & Πολιτισμού (SEDEC) είναι ο Ανδρέας Κονδύλης. Ο δήμαρχος Αλίμου, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του στο #RenewEurope στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν αν όλα πάνε καλά θα είναι η πρώτη φορά που θα αναδειχθεί Έλληνας στη συγκεκριμένη θέση. H ψηφοφορία θα γίνει τον Δεκέμβριο, στις Βρυξέλλες.

Δείτε την ανάρτηση του ο Ανδρέα Κονδύλη για τις εργασίες της 151ης Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε.

“Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες της 151ης Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε., όπου είχα την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, από κοινού με άξιους συναδέλφους.
Αυτή τη φορά η Ολομέλεια συνέπεσε με την “Εβδομάδα των Περιφερειών”, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στις Βρυξέλλες Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες από όλες τις χώρες της Ε.Ε.
Κοινός τόπος των περισσοτέρων, εντός κι εκτός συνεδριάσεων, είναι ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί έχουν αυξημένες προσδοκίες από την Ε.Ε. Και για να αναπεξέλθει σε αυτές, η Ευρώπη πρέπει να γίνει περισσότερο αποφασιστική, αποτελεσματική και γρήγορη. Περισσότερο “πολιτική” και λιγότερο “γραφειοκρατική” και δυσκίνητη.
Και, φυσικά, να αξιοποιήσει περισσότερο τους Δήμους και τις Περιφέρειες, που είναι πιο κοντά στους πολίτες, από οποιονδήποτε άλλον θεσμό.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.