Ζωή χαρισάμενη περνούν τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας




Η πιο όμορφη εκδρομή ξεκίνησε το πρωί και για το τρίτο γκρουπ των μελών ΚΑΠΗ, ενώ επιστρέφει το δεύτερο γκρουπ, με υπέροχες εμπειρίες στις αποσκευές του. «Η εκδρομή αυτή κάθε χρόνο είναι μια μεγάλη πρόκληση, την έχουμε ανάγκη όλοι. Όταν βλέπουμε ότι οι άνθρωποί μας, της πόλης μας, που είναι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, έχουν αυτή τη δυνατότητα και περνάνε καλά, περνάμε κι εμείς καλά. Όσα έργα υποδομής και να κάνουμε στην πόλη μας για να τη βλέπουμε κάθε μέρα και καλύτερη, αν δεν κάνουμε και αυτό, δεν κάνουμε τίποτα. Είναι η ανθρώπινη επαφή μας, είναι η ζεστασιά μας η εκδρομή αυτή και, σας το λέω μέσα από την καρδιά μου, το κριτήριό μας όταν την επιλέγουμε είναι ποια εκδρομή θα διάλεγα για την οικογένειά μου, για τους γονείς μου, για όλους εσάς. Αυτό είναι το κριτήριο και χαίρομαι πάρα πολύ να αισθάνομαι ότι όλα είναι όπως πρέπει», τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος επισκέφθηκε χθες βράδυ τα Καμένα Βούρλα και αγκάλιασε με ζεστασιά και αγάπη τους εκδρομείς, πριν επιστρέψουν στη Γλυφάδα.

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους αυτούς που φροντίζουν καθημερινά γι αυτή την εκδρομή να είναι όλα καλά, ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Βασίλη Νικάκη που πραγματικά καταθέτει ψυχή γι αυτή την εκδρομή, με τόσο κέφι και τόση αφοσίωση. Θεωρήσαμε από την αρχή ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέρος, αφενός διότι έχουμε μια υπέροχη υποδομή στο ξενοδοχείο και η περιοχή, τα Καμένα Βούρλα, προσφέρουν μια ωραιότατη βόλτα και επαφή με την τοπική κοινωνία, αφετέρου διότι είναι κοντά στην Αθήνα και ο,τιδήποτε τυχόν συμβεί έχουμε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να μπούμε στο αυτοκίνητο και να επιστρέψουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την επιλογή αυτή και νομίζω πρέπει να ξαναέρθουμε. Καλά να είμαστε να ανταμώνουμε και εδώ και στη Γλυφάδα μας», είπε ο Δήμαρχος.

Την εκδρομή, που τελεί υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του, Μαίρης Παπάζογλου, συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Δήμου, ενώ ο τ. Αντιδήμαρχος Υγείας, ιατρός παθολόγος Νίκος Βρυζίδης επισκέφθηκε τα μέλη που βρίσκονται εκεί και συνομίλησε μαζί τους. Παρών είναι, επίσης, ο Διευθυντής του Κ.Α.Π.ΠΑ. Τάσος Γουναρίδης, ενώ ο Σταύρος Γιακουμάκης, μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ. φροντίζει ώστε να είναι τα πάντα στην εντέλεια, μαζί με τους ευγενέστατους υπαλλήλους των πέντε ΚΑΠΗ Γλυφάδας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.