«5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ» στο Παλαιό Φάληρο




Το Σωματείο Δ.Υ.Α.Μ.Ε.Α. («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει την «5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18.30,στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η αντίστροφη μέτρηση για μία εντελώς διαφορετική «πασαρέλα», που υπογράφει κατ’ αποκλειστικότητα, με τα ρούχα του, ο Οίκος Μόδας «Nikos-Takis», ξεκίνησε με την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές.

«Θέλουμε να πάψουμε να είμαστε σαν κοινωνία τεχνικά ανάπηροι. Υποστηρίζοντας ένθερμα και από καρδιάς το φιλανθρωπικό έργο του ΔΥΑΜΕ και της προέδρου του, Σύλβιας Αντώναρου, η οποία αγωνίζεται χρόνια με τόσο μεράκι, πολλή αγάπη και ανιδιοτέλεια, των συνεργατών της, του επιτελείου του Οίκου Μόδας ‘Nikos-Takis’ και όλων των αξιέπαινων εθελοντών, στέλνουμε από το Παλαιό Φάληρο σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, ως και έξω από τα ελληνικά σύνορα, το μήνυμα της ισότητας της ζωής των ΑμεΑ με τη δική μας» είπε ο δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος

Στην 5η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ν’ απολαύσει τους αθλητές σ’ έναν άλλον ρόλο απ’ αυτόν που τους έχει συνδέσει στο μυαλό του.



Θα δει τους Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και του τριπλούν Πηγή Δεβετζή να «παρελαύνουν» παρέα με τους «στυλοβάτες» των προηγούμενων Επιδείξεων Μόδας, τους Παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Γιάννη Κωστάκη και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.