Μποξέρ «έσπασε στο ξύλο» Αυστραλούς τουρίστες σε μπαρ της Ίου (VIDEO)




Μποξέρ σε μπαρ της Ίου «έσπασε στο ξύλο» δυο Αυστραλούς τουρίστες γιατι εκνευρίστηκε, όταν ο ένας απο τα θύματα πέρασε από μπροστά του και τον ακούμπησε κατά λάθος με το χερι του. Μάλιστα ο ένας νεαρος, τραυματισμένος σοβαρά στο κεφάλι, μετεφέρθη με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Ο θερμόαιμος Ελληνοαυστραλός αθλητής του Μuay Thai, όπως αναφέρει το protothema.gr, που δημοσιεύει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό, μετά την επίθεση εξαφανίστηκε ενώ είχε κανονίσει να δραπετεύσει από το κυκλαδίτικο νησί με σκάφος, το οποίο περίμενε να τον παραλάβει κρυμμένος πίσω από ένα θάμνο. Όμως οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που σάρωσαν την περιοχή, δεν άργησαν να τον εντοπίσουν, να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα.

Μετά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα Νάξου ο μποξέρ πήρε προθεσμία να απολογηθεί ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών παγιδεύτηκε στο νησί και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την κινηματογραφική απόδραση με το σκάφος. Επίσης, επισημαίνεται πως ενώ πέρυσι σημειώθηκαν τρία θανατηφόρα συμβάντα, φέτος στο νησί της Ίου ήταν μηδενικά. Οι ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες αστυνομικών που βρίσκονταν επί ποδός και περιπολούσαν, επενέβαιναν αποτελεσματικά αποτρέποντας ανάλογα συμβάντα. Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.