Άλιμος: Δωρεάν συναυλία με τον Δημήτρη Μέντζελο από τα “Ημισκούμπρια”




Mε τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα “Ημισκούμπρια” και τον Παντελή Αμπαζή κλείνει την Παρασκευή 23/9 η «Θερινή Μπουάτ: Ο Άλιμος». “Θα καούν ηχεία και να σπάσουν κιθάρες” υπόσχεται ο Παντελής Αμπαζής:

“Στο πρώτο μέρος της συναυλίας ο απίθανος Δημήτρης Μεντζέλος (ΗΜΙΣΚΟΎΜΠΡΙΑ) σε θέση μάχης στις 23/9 στο θέατρο “Μαίρη Αρώνη” στον Άλιμο. Τα νώτα του θα καλύπτουν live οι υπέροχοι Catsndogs band, άρα όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι με μια κιθάρα κάτω από το φως των αστεριών. Η θερινή μπουάτ θα κλείσει για φέτος πανηγυρικά! Θα καούν ηχεία και να σπάσουν κιθάρες!!
Η είσοδος είναι δωρεάν και θα παίξουν όλα τα μεγάλα σουξέ τους από το Ντάρκ Σάιντ οφ δε μουν μέχρι και το Στικυ Φινγκερς. Μάλλον θα παίξουν και hip hop. Η κατάστα θα ειναι ακουστική και θα ηχογραφηθεί για την προσωπική συλλογή του Μικ Τζάγκερ. Αν σας άρεσε το κειμενάκι μην το κάνετε κοπυ πεηστ. Απλά να έρθετε όλα τα φιλαράκια να τους δείτε και να την ακούσετε! Θα περάσουμε τέλεια.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας as usual: “Ο μποέμ τραγουδοποιός και γλυφοβιδωτός τραγουδιστής Παντελής Αμπαζής, ανεξήγητα αρέσει ερμηνεύοντας με σπάνιες κινήσεις των άκρων και το σώμα του μέλλοντος, τραγούδια περιΩπής”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.