Ο Θύμιος παίρνει πίσω τη χαμένη του ζωή!




Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα, ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται.

“Υπογράψαμε μισθωτήριο Έχουμε σπίτι και ιδιοκτήτη τον κ. Σωτήρη Μπρη Ένα νέο φίλο που θέλησε να σταθεί κοντά μας στην προσπάθεια ο Θύμιος να πάρει πίσω τη ζωή του”

Απο καρδιάς ευχαριστούμε τον Δήμο Πύργου για το ποσό που ενέκρινε για τους πρώτους μήνες της διαβίωσής του, τους πολίτες και εθελοντές, οι οποίοι από το υστέρημά τους δημιούργησαν ένα μικρό κουμπαρά ώστε να καλυφθούν οι πρώτες μετακινήσεις, διαμονή στην Αθήνα για τις διαγνωστικές εξετάσεις και συνεχίζουν να επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν στη Β΄Φάση που είναι η έναρξη των επεμβάσεων, με την εθελοντική προσφορά σπουδαίων γιατρών, κλινικών και ιατρικών κέντρων.

“Το σαλόνι μας θα λούζεται από ήλιο”
Επιτέλους ο Πύργος από ψηλά και με ασφάλεια
“Τον τσέκαρα στο σπίτο μου τον Θύμιο
Χειρότερος από πεθερά σε θέμα κουζίνας και τάξης
Από Σεπτέμβρη οργανώνουμε την δική του κουζίνα με ρεύμα και ζεστό νερό μετά από πολλά χρόνια…”

Ευχαριστούμε επίσης την Ι.Μ.Πύργου που θα συμβάλλει μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό επι του ενοικίου, για τα 2 κρίσιμα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες ιατρικές του επεμβάσεις (θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο) ώστε αφού αποκατασταθεί να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο:



“Κάπου εδώ τελειώνει η αναζήτηση εγκαταλελειμμένων σπιτιών με ύπνο στο δάπεδο και κυνηγητό ή καταγγελία από περιοίκους που ανησυχούσαν όταν έβλεπαν μια σκιά στα σκοτάδια”

Μία εργασία!

Βήμα, βήμα συνεχίζουμε, προχωράμε, τον στηρίζουμε μέχρι να πάρει τη χαμένη νιότη και τη ζωή του πίσω.

Αν θέλετε με όποιο μικρό υστέρημα να συμβάλλετε, έχει πλέον και αυτός έναν λογαριασμό!! (που για εμάς είναι αυτονόητο)

Eurobank Ευθύμιος Μπουγάς

IBAN GR4702602660000530201277362

Και πάλι σας ευχαριστούμε

Προσωπικά, μετά από 3 μήνες και 5 ημέρες, απόψε θα κοιμηθώ ήσυχη και πλέον βέβαιη ότι η παρόρμησή μου, στις 8 Μάη να αναζητήσω αυτόν τον άγνωστο μου άνθρωπο, ήταν ορθή.

Ο φίλος και συνοδοιπόρος στο Forum “Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος” ο Τάκης Αλεξανδράκης-το άλλο μου μισό σε αυτήν την προσπάθεια-συνέβαλλε και συμβάλλει με όλες τις γνώσεις και την εμπειρία του σε διοικητικά και νομικά θέματα που αφορούν ΑΜΕΑ

Η Νίκη Ζαφειροπούλου από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου και η δημοσιογράφος, φίλη του Θύμιου, Κική Κολοβέρου έλυναν και λύνουν όσα άμεσα χρειάζεται στον τόπο του.

Οι δικηγόροι Νίκος Αλεξανδρής στην Αθήνα και Τάσος Μπακόπουλος στην Αμαλιάδα είναι και αυτοί κοντά του για νομική υποστήριξη

Σας ευχόμαστε όλοι από καρδιάς καλό 15 αύγουστο και επιστρέφοντας. πλέον ο στόχος μας είναι: με μουσική και τέχνες και αφορμή τον Θύμιο να μιλήσουμε κατά του Bulling και της νοοτροπίας κάποιων να θεωρούν τους ευάλωτους πολίτες εύκολους στόχους για διασκέδαση κ.α

Φίλοι καλλιτέχνες επικοινωνούν για να διοργανώσουμε ωραίες ανοιχτές εκδηλώσεις.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε στάδιο αυτής της προσπάθειας γιατί δεν είναι προσωπική αλλά όλων όσων σταθήκατε και στέκεστε δίπλα στον Θύμιο ώστε η ιστορία του να αποτελέσει αφορμή να σπάσει το απόστημα της κακοποίησης πολιτών με αδυναμία να αμυνθούν μόνοι τους. Νατάσα Μποζίνη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.