Έπεσε νεκρός μπαίνοντας στη μέση για να σώσει την κόρη του




Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας αυτή την φορά στην Άρτα, με θύμα έναν 75χρονο και θύτη τον 29χρονο πρώην γαμπρό του.

Ο 29χρονος καυγάδισε και σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον 75χρονο πεθερό του μπροστά στα μάτια της πρώην γυναίκας του και του μικρού γιου τους στο Αστροχώρι της Άρτας.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και σύμφωνα με πληροφορίες είχε βγει πρόσφατα η απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας ο δράστης θα μπορούσε να περνάει χρόνο με το αγοράκι του συγκεκριμένες ώρες της Δευτέρας και της Πέμπτης.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (11.8.2022) ο 29χρονος άνδρας πήγε με το αυτοκίνητο από τον Μεσόπυργο όπου μένει ο ίδιος, στο πατρικό της πρώην συζύγου του και μητέρας του παιδιού του στο Αστροχώρι Άρτας. Μετά από έναν έντονο καυγά του ζευγαριού ακολούθησε άγριος τσακωμός μεταξύ του νεαρού άντρα και του πεθερού του. Τότε πυροβόλησε τον 75χρονο τέσσερις φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε στοχεύσει αρχικά με την καραμπίνα την 36χρονη πρώην γυναίκα του, αλλά ο πατέρας της μπήκε μπροστά για να την σώσει.



«Είναι τραγικό. Είναι νευρικός, ιδιόρρυθμος και οξύθυμος, όλοι το γνωρίζαμε αυτό. Αλλά όχι να κάνει και έγκλημα» λέει στο newsit.gr φίλος και γείτονας του φερόμενου ως δράστη. Και συνεχίζει λέγοντας ότι «με τη γυναίκα του είχε χωρίσει και είχαν κάποια προβλήματα».

Ο φίλος του 29χρονου αναφέρει ότι τον έχει ικανό να μπορεί να επιβιώσει άνετα στα βουνά καθώς όπως λέει ο φερόμενος ως δράστης «όταν ήταν 7 χρονών είχε μείνει μόνος του στο βουνό για σχεδόν μία εβδομάδα και επιβίωσε πίνοντας το γάλα που άρμεγε».

Ο κτηνοτρόφος σύμφωνα με πληροφορίες είχε χάσει πριν λίγα χρόνια τον πατέρα του από καρκίνο. Κατάγεται και ζει στον Μεσόπυργο μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του και το ένα από τα άλλα πέντε αδέρφια του, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα αδέρφια ζουν στην Αθήνα και έχουν ανοίξει δύο επιχειρήσεις.

Ο δράστης συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει μεγάλο ανθρωποκυνηγητό, στήνοντας μπλόκα σε όλη την περιοχή. Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα – newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.