Έκαψαν το σπίτι του αδερφού τους γιατί δεν τους έδινε λεφτά για αλκοόλ και ναρκωτικά




Απίστευτη υπόθεση το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Δύο αδέρφια, έκαψαν το σπίτι του αδερφού τους γιατί δεν τους έδινε χρήματα για να αγοράσουν αλκοόλ και ναρκωτικά.

Μάλιστα οι δράστες, επισκέφθηκαν δυο φορές το σπίτι του θύματος την πρώτη πετώντας βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μικρές υλικές ζημιές ενώ τη δεύτερη χρησιμοποιώντας μπιτόνια βενζίνης το έκαψαν ολοσχερώς.

«Αφού δεν μας δίνεις φράγκο, θα σου κάψουμε το σπίτι»

Η υπόθεση με πρωταγωνιστές τον 43χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών και τα δυο αδέρφια του, άρχισε να ξεδιπλώνεται στη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως κατήγγειλε το θύμα, βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Ζεφυρίου όταν άρχισαν να χτυπούν την πόρτα τα δυο αδέρφια του που διαμένουν στο Ηράκλειο Κρήτης στις περιοχές Κοκκίνη και Καρτερό. Ηταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών και άρχισαν να του ζητούν να τους δώσει χρήματα για να πάρουν ποτά και ουσίες. Ο 43χρονος αρνήθηκε λέγοντας τους χαρακτηριστικά «Έχω τέσσερα παιδιά και γυναίκα να ταΐσω. Φύγετε, δεν σας δίνω φράγκο!».



Και τότε οι δράστες, όπως είπε στην Αστυνομία του απάντησαν « Αφού δεν μας δίνεις φράγκο, θα σου κάψουμε το σπίτι» και έφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν και πέταξαν βόμβες μολότοφ στο σπίτι του αδερφού τους. Αμέσως το θύμα, σβήνει τη φωτιά περισυλλέγει τα υπολείμματα και τα πηγαίνει στην Αστυνομία όπου εξηγεί τι ακριβώς είχε συμβεί και καταθέσει μήνυση εναντίον των αδερφών του.

Η απόδραση και η δεύτερη επίθεση

Το θύμα μετά τη μήνυση που κατέθεσε και φοβούμενος την εκδίκηση των αλκοολικών και τοξικομανών αδερφών του, πήρε τη γυναίκα του και τα παιδιά του και δραπέτευσε σε συγγενικό σπίτι στην περιοχή της Κορίνθου. Αυτό που ήθελε ήταν να λουφάξει για μερικές ημέρες γιατί γνώριζε οτι τα αδέρφια του θα έκαναν πράξη τις απειλές τους. Και το έκαναν… Στις 14 Αυγούστου και ενώ βρισκόταν στο συγγενικό σπίτι δέχεται τηλέφωνο από συγγενή του ο οποίος τον ενημέρωσε οτι τα αδέρφια του είχαν επιστρέψει και με μπιτόνια βενζίνη περιέλουσαν το σπίτι του, έβαλαν φωτιά και το έκαναν στάχτη. Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.