Διπλό bet στην «ελληνική» Τράμπζονσπορ!




Τα βλέμματα στρέφονται στους πρώτους αγώνες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και συγκεκριμένα στη Δανία, όπου η Κοπεγχάγη υποδέχεται την τουρκική Τράμπζονσπορ, των Μπακασέτα και Σιώπη.

Ελλάδα Eurobasket 2022: Στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση η Εθνική

883. Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ (22.00)

Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet:



Τον Ιούλιο, εκεί που ήταν περιορισμένο το πρόγραμμα, η στήλη έπεσε στην… ανάγκη της Κοπεγχάγης και του πρωταθλήματος Δανίας. Είχε προταθεί να κερδίσει στην έδρα της Βίμποργκ. Παρακολούθησα το ματς κι έμεινα έκπληκτος από το αφελές παιχνίδι της. «Γιούρια» επίθεση και ό,τι βγει. Έχει κάποιους καλούς παίκτες μπροστά, όμως πίσω είναι τρικυμία, 6 κατεβασιές έκανε η Βίμποργκ, 4 γκολ έβαλε. Αδύναμη και στις «στημένες» φάσεις. Στο πρωτάθλημα, βλέπω πως έχει δεχτεί γκολ και στις 5 αγωνιστικές και υποστεί εντός έδρας ήττες από Χορσενς (0-1) και Ράντερς (1-3), που δεν είναι… μεγαθήρια. Στα συν ότι κέρδισε με 4-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Μπρόντμπι, η οποία επίσης δεν είναι καλά φέτος (ήταν και ανάμεσα στα ματς με τη Βασιλεία).

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ, αντιθέτως, έχει μπει με θετικό πρόσημο στη νέα σεζόν. Διέλυσε 4-0 την Κόνιασπορ στο Σούπερ Καπ, ενώ ξεκίνησε με «2 στις 2» νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι στις αδύναμες Ιστανμπούλσπορ (2-0 εκτός), Χατάισπορ (1-0, εντός), όμως έχει σημασία που δεν γκέλαρε, καθώς θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μη έχοντας δεχτεί γκολ ως τώρα. Οι Έλληνες Μπακασέτας και Σιώπης την έχουν ανεβάσει επίπεδο και αμφότεροι αναμένεται να ξεκινήσουν. Έδωσε 5 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον στόπερ Μπαρτρά, που ίσως να είναι σπατάλη χρημάτων, αλλά δείχνει και τις προθέσεις της ομάδας, να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θεωρούμε πως υπάρχει λάθος στο σετ και θα πάμε σε διπλό bet. Ένα συντηρητικό, με κάλυψη (ενόψει και της ρεβάνς) κι ένα πιο ρισκαδόρικο, στη λογική πως όλα τα ματς της Κοπεγχάγης είναι ροντέο.

Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ: 2 DNB, στο 2.40

Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ: 2 & Οver 2.5, στο 5.60

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.