Nτοκουμέντο: Το αλεξίσφαιρο γιλέκο που έσωσε τον αστυνομικό στην αιματηρή συμπλοκή




Φωτογραφία ντοκουμέντο από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που έσωσε τη ζωή του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης στη θανατηφόρα συμπλοκή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου εξασφάλισε και παρουσιάζει η zougla.gr.

Όπως φαίνεται, η σφαίρα από το όπλο του κακοποιού καρφώθηκε στη συσκευή bluetooth που είχε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο ο αστυνομικός και ουσιαστικά ήταν το πρώτο εμπόδιο που συνάντησε. Στη συνέχεια, το βλήμα προχώρησε καθώς σε εκείνο το σημείο η “ασπίδα” του αστυνομικού δεν έχει “κέβλαρ” αλλά έχει στρώσεις από διάφορα άλλα υλικά. Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης τραυματίστηκε στον ώμο, ευτυχώς χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αλλά είχε προλάβει νωρίτερα να πυροβολήσει εναντίον του κακοποιού ο οποίος είχε ανοίξει πυρ όταν κατάλαβε ότι απέναντί του είχε αστυνομικούς.

Στελέχη της Άμεσης Δράσης με εμπειρία σε ανάλογα περιστατικά εξέφραζαν τον προβληματισμό τους, τι θα είχε συμβεί αν στο τετ α τετ του κακοποιού δεν ήταν περιπολικό αλλά μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου εκ των πραγμάτων οι αστυνομικοί είναι πιο δύσκολο να βρουν σημείο κάλυψης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.