Hλιούπολη: Έπαιξαν μπάλα για να βοηθήσουν δύο παιδιά




Άλλη μια εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επιτυχημένα, στο Β’ Αθλητικό Κέντρο – ΔΙΑΝΑ, σε συνδιοργάνωση Χαραυγιακού και Δήμου Ηλιούπολης, για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών δυο παιδιών 10 και 3 ετών, με σημαντικά προβλήματα υγείας.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση, με συμμετοχή πλήθους πολιτών, νέων αθλητών, των οικογενειών των παικτών όλων των κατηγοριών του Χαραυγιακού, συλλόγων και συλλογικοτήτων της πόλης.

Ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι παρατάξεων, βράβευσαν όλους τους συμμετέχοντες παίκτες, παλαίμαχους και νέους, σε μια ευχάριστη απογευματινή εκδήλωση με ευγενικό σκοπό.

Το χειροκρότημα του κόσμου προς τον μικρό Κωνσταντίνο, ήταν μια ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή.



Οι παλαίμαχοι του «ΑΟΗ Χαραυγιακός» πρόσφεραν θέαμα με περίτεχνες ενέργειες, παρά την ηλικία τους, αλλά και οι παίκτες της Κ18 Πρωταθλήτριας ΕΠΣΑ με ποιότητα, δύναμη και ταχύτητα, σε έναν αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία.

Ξεχωριστή ήταν και η «αναμέτρηση» των μπαμπάδων με τους μικρούς ποδοσφαιριστές, που ακολούθησε τον αγώνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι όσοι συνέβαλλαν στην διοργάνωση, την πραγματοποίηση και την επιτυχία της δράσης αυτής και όσοι από το υστέρημά τους γέμισαν τον κουμπαρά στήριξης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, ως Δήμος της Αλληλεγγύης, σταθερά παίρνει ή και υποστηρίζει πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις για καλό σκοπό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.