Φεστιβάλ Γλυφάδας: Αναβάλλεται και η αποψινή θεατρική παράσταση «Θέλει Τέχνη ο Έρωτας»
Οι συνθήκες που επικρατούν στα μέτωπα της πυρκαγιάς που μαίνεται από χθες στην Πεντέλη, δεν μας επιτρέπουν να διασκεδάσουμε. Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου αναβάλλεται και η σημερινή εκδήλωση του Φεστιβάλ του Δήμου. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση «Θέλει Τέχνη ο Έρωτας», μια εκπληκτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα, που μεταφέρεται μία εβδομάδα μετά και, συγκεκριμένα, για την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ. στο καλοκαιρινό θέατρο της Γ΄ Μαρίνας. «Το μόνο που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι οι συνάνθρωποί μας που δοκιμάζονται. Ελπίζουμε σύντομα να λήξει αυτή η δραματική περιπέτεια με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

Χθες, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μόνο η παράσταση κουκλοθέατρου για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Στην παιδική χαρά της Ηφαίστου «Ο Μικρός Πρίγκιπας» έστειλε τα δικά του, σοφά μηνύματα – μαθήματα ζωής για μικρούς και μεγάλους.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνονται από το Κ.Α.Π.ΠΑ. και την Πρόεδρό του, Δημοτική Σύμβουλο Μαίρη Παπάζογλου.

Θερμή παράκληση να μπαίνετε καθημερινά στο www.glyfada.gr/festival και να παρακολουθείτε το πρόγραμμα, διότι ενδέχεται να υπάρχουν ανατροπές λόγω εκτάκτων συνθηκών. Η ενημέρωση και από την παρούσα σελίδα στο fb είναι βεβαίως καθημερινή και έγκαιρη για ο,τιδήποτε νεότερο προκύπτει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.