Γλυφάδα: 17χρονη καταγγέλλει για σεξουαλική κακοποίηση πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή




Την καταγγελία αποπλάνησης 17χρονης από γνωστό ξένο ποδοσφαιριστή, ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης ο ποδοσφαιριστής την προσέλκυσε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου φέρεται να την αποπλάνησε. Η αρχική καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στην συνέχεια την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
Η 17χρονη αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής, ο οποίος την έπεισε να κατευθυνθούν στο σπίτι του, όπου εκεί φαίνεται να την αποπλάνησε.

Οι αστυνομικοί ζητούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για να διαλευκάνουν τι έχει συμβεί και να ξεκαθαρίσουν αρκετά θολά σημεία της υπόθεσης. Σύμφωνα με το sdna.gr o φερόμενος ως θύτης έχει υποπέσει και στο παρελθόν σε σωρεία παραβάσεων και μάλιστα έχει… ιστορικό με τις Αρχές στις χώρες που αγωνίστηκε, με τα πάντα να καλύπτονται κατά καιρούς στο βωμό του «ταλέντου»….



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.