Έκρηξη στα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών στη Βάρη με έναν τραυματία




Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Χέρωμα της Βάρης, σε κτήριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία γνωστής εταιρείας πετρελαιοειδών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε ο φύλακας του κτηρίου που βρισκόταν στην είσοδο. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και ακούστηκε μέχρι τη Βάρκιζα και τη Βουλιαγμένη.

H εταιρεία πετρελαιοειδών, Revoil, εξέδωσε ανακοίνωση για την βομβιστική επίθεση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στα γραφεία της στη Βάρη.

«Σε συνέχεια της εμπρηστικής επίθεσης που έλαβε χώρα χτες βράδυ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας REVOIL, καταδικάζουμε δημόσια κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.Ψάχνεις εφημερεύοντα νοσοκομεία στα νότια;
Ανδρέας Κονδύλης: Προσπαθώ να βάλω την τέχνη στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης (VIDEO)

Τέτοιες άνανδρες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και πάνω απ’ όλα δεν συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας. Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τα μέγιστα προς τις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση των υπαιτίων».

Το κτήριο βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου, κοντά στην λεωφόρο Ευελπίδων. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από μασούρια δυναμίτιδας που πέταξαν άγνωστοι δράστες. Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Από την έκρηξη έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στο κτήριο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.