Ανδρέας Κονδύλης: Προσπαθώ να βάλω την τέχνη στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης (VIDEO)




Aφιέρωμα στον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, είχε η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Love it”. Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον δήμαρχο και την αγάπη του για την τέχνη και τον πολιτισμό, τη συμμετοχή του στην ταινία “Καζαντζάκης” του Γιάννη Σμαραγδή και αποκάλυψε ότι συζητάει με τον βραβευμένο σκηνοθέτη ώστε να κάνει μία εμφάνιση στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

“Αγαπάω πάρα πολύ την τέχνη, νομίζω ότι δίνει ομορφιά στη ζωή μας, προσπαθώ να την βάλω στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, από αυτόν εδώ τον χώρο που φτιάξαμε, τον θερινό κινηματογράφο” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

-Πως είναι ένας δήμαρχος να παίζει σε μία ταινία;

“Είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και έχει να κάνει κυρίως με αυτό που κάνει ο Γιάννης Σμαραγδής, το οποίο εμένα με εμπνέει. Προβάλει κομμάτια από την ταυτότητά μας και μέσα σε δύσκολες συνθήκες γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια και με την οικονομική κρίση και με την κρίση του κορωνοϊού έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα ο χώρος της τέχνης και του πολιτισμού.



-Έχετε σπουδάσει ηθοποιός;

“Όχι δικηγόρος είμαι αλλά έχω μία αρκετά κοντινή σχέση με τον πολιτισμό και την τέχνη, τη λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον κινηματογράφο και την μουσική.

-Είναι και άλλη ταινία στην οποία θα συμμετέχετε;

“Ο Γιάννης Σμαραγδής ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, έχουμε κουβεντιάσει ότι μπορεί να κάνω πάλι ένα πέρασμα από τον φακό, δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Πάλι θα ασχοληθεί με ένα σπουδαίο ιστορικό πρόσωπο, θα αποτυπώσει τη ζωή του Καποδίστρια.

-Οι δημότες του Αλίμου που βλέπουν τον δήμαρχο να παίζει σε ταινία τι σας λένε στο δρόμο;

“Και τώρα κάναμε μία ταινία σαν πόλη, κάναμε μία παραγωγή και πήραμε 8 βραβεία και εκεί έχω μία παρουσία από τις καθημερινές μου στιγμές, o κόσμος το ευχαριστιέται, νιώθει τη χαρά ότι κάποιος δικός του άνθρωπος είναι ζωντανό κομμάτι της πόλης και της κοινωνίας”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.