Ενθουσιασμένοι από το Cine Alimos, η Βίκυ Χαντζή και οι καλεσμένοι της (VIDEO)




Μοναδικές εικόνες από τον Άλιμο, παρουσιάζει καθημερινά η εκπομπή “ALPHA ΠΑΝΤΟΥ”. H δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή και οι καλεσμένοι της, είναι ενθουσιασμένοι από την ομορφιά του παραλιακού μετώπου της πόλης, αφού οι συνεντεύξεις γίνονται στο κινηματογραφικό στέκι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Cine Alimos! Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος δεν παραλείπει να ευχαριστεί για την φιλοξενία τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. Δείτε τις συνεντεύξεις του Γιάννη Στάνκογλου και της Ευαγγελίας Μουμούρη:

Ο Yiannis Stankoglou σε μια συνέντευξη uncut στο Alpha Παντού και στη Viki Aggeliki Chantzi! Μιλά για την επιστροφή του στο θέατρο στον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του “Προμηθέα Δεσμώτη”, αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας, μιλά για το απίστευτο συναίσθημα που νιώθει κάνοντας ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια, καταδικάζει τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και εκφράζει την γνώμη του για το μέτρο του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τους κλειστούς χώρους διασκέδασης και τα θέατρα! H συνέντευξη έγινε στο αγαπημένο κινηματογραφικό στέκι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Cine Alimos! Eυχαριστούμε για την φιλοξενία τον εκλεκτό Andreas Kondylis και τον Δήμο Αλίμου.

Η Eva Evangelia Moumouri, ένα από τα πιο γοητευτικά πλάσματα του Ελληνικού θεάτρου, μια χαρισματική αρτίστα με μαγευτική φωνή και μεγάλη ψυχή, άνοιξε την καρδιά της στη Viki Aggeliki Chantzi και μίλησε σήμερα στο ALPHA ΠΑΝΤΟΥ για τις στιγμές που έχει βιώσει και βιώνει στο απόλυτο και τους τρείς ρόλους της γυναίκας που υποδύεται φέτος στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο»: Μητέρα, σύζυγος, απελπισμένη. Αποκαλύπτει πως κατάφερε να μετουσιώσει την απελπισία της απώλειας του πατέρα της σε δώρο και να προχωρήσει στη ζωή της. Μιλά για τον τρόπο που βιώνει την μητρότητα μέσα από την ιδιαίτερη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη του συζύγου της και εξομολογείται ποιο είναι το στοιχείο εκείνο του χαρακτήρα του που θαυμάζει περισσότερο σε εκείνον! Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή και κλείστε θέση για να την απολαύσετε στην εξαιρετική αυτή μουσική παράσταση εποχής, μαζί με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την Θεοφανία Παπαθωμά, τον Δημήτρη Πιατά κ.α., που αφορά στην ιστορία των ρωμιών της Κωνσταντινούπολης και του τραγικού διωγμού τους. Η συνέντευξη έγινε στο κινηματογραφικό στέκι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Cine Alimos! Σε ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου Ευαγγελία! Stay tuned καθημερινά Alpha Παντού 10:00 -13:00



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.