Προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone – “Έπεσαν” ίντερνετ και τηλεφωνία




Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής.Για προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone, τόσο στο ίντερνετ όσο και στην τηλεφωνία, κάνει λόγο με αναρτήσεις του στους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, πλήθος χρηστών.Οι συνδρομητές της εταιρείας αναφέρουν προβλήματα τόσο στο ίντερνετ, όσο και στην τηλεφωνία, ενώ πολλοί από αυτούς καταγγέλλουν επίσης ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή υποστήριξης.«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

Άλλοι πάλι επισημαίνουν ότι και οι χρόνοι αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο της Vodafone είναι μεγάλοι, τη στιγμή που έχουν χάσει τη δυνατότητα τηλεφωνίας και πρόσβασης στο ίντερνετ. «Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης. «Δεν μπορούμε να καλέσουμε και το αντίθετο, ούτε SMS ούτε στα δεδομένα», υποστηρίζει ένας ακόμη. Όσοι χρήστες μάλιστα προσπαθούν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το ακόλουθο μήνυμα: «Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, ούτε και για τον χρόνο αποκατάστασής του. Ασαφές παραμένει επίσης σε ποιες περιοχές εντοπίζεται το πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone. Πηγή: sputniknews.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.