Tραγωδία στη Μύκονο: «Παιδί μου που είσαι; Μπήκες στο πλοίο;»




Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από τον 37χρονο άνδρα που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρός στο νέο λιμάνι της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί, αυτό που εξετάζεται από τους έμπειρους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου του νησιού των ανέμων είναι ο 37χρονος άνδρας να ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο νησί για δουλέψει την καλοκαιρινή σεζόν.

Χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και εύθραυστος ψυχολογικά, ενδεχομένως δεν κατάφερε να βρει εργασία και έτσι απογοητευμένος αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα. Μάλιστα την ημέρα που βρέθηκε νεκρός, στις 19:00 στο λιμάνι, είχε κλείσει εισιτήριο επιστροφής στην Αθήνα για τις 18:00. Όμως δεν πρόλαβε…

Ίσως λένε, «πηγές», δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι δεν βρήκε εργασία που θα τον βοηθούσε να «καθαρίσει» και ξανακύλησε στο καταστροφικό του πάθος κάνοντας τη μοιραία δόση.



Μάλιστα το προηγούμενο βράδυ είχε αναστατώσει το κέντρο υγείας Μυκόνου καθώς είχε κάνει χρήση και μπήκε μέσα σε κατάσταση αμόκ με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Τραγικό πρόσωπο η μητέρα του 37χρονου η οποία περίμενε το παιδί της να επιστρέψει από τη Μύκονο στέλνοντας του στο κινητό μηνύματα που έγραφαν «Παιδί μου που είσαι; Μπήκες στο πλοίο;»… Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.