Κοινωνική σήψη: Αυξάνονται οι followers στο Instagram του γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά




Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η διαπίστωση ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία οι ακόλουθοι του γυναικοκτόνου μετά την ομολογία του ότι δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια τη νεαρή Κάρολαϊν πλάι στο 11 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να ενισχύσει το σενάριό του περί αδίστακτων ληστών.

Ένα γεγονός που μαρτυρά πλήρη κοινωνική σήψη είναι ότι οι followers του 33χρονου γυναικοκτόνου αυξάνονται διαρκώς μετά την φρικιαστική ομολογία του ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν και μάλιστα έβαλε το μωρό τους πλάι στη νεκρή μητέρα του να ψάχνει την αγκαλιά της!

Όπως παρατήρησαν πολλοί χρήστες των social media επισημαίνοντας το εντελώς παράδοξο της υπόθεσης, αντί οι ακόλουθοί του να μειώνονται, συνεχώς αυξάνονται.

Ενδεικτικά, προχθές λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχε περί τους 15 χιλιάδες ακολούθους, ενώ σήμερα ώρα με την ώρα ο αριθμός αυτός αντί να μειώνεται (καθώς πριν την ομολογία του πολλοί τον ακολουθούσαν από συμπόνια), αυξάνεται ραγδαία. Πηγή: www.rosa.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.