Το (Σαρλε)ρουά-ματ και η φορμαρισμένη Κάρντιφ




Στα ποδοσφαιρικά, ολικό λίφτινγκ στο προπονητικό της τιμ έκανε η Σάλκε, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να παραμείνει στην Bundesliga. Σε εξαιρετική κατάσταση η Κάρντιφ επί Μακάρθι, δοκιμάζεται στην έδρα της «ντεφορμέ» Χάντερσφιλντ.

Μάθε τα πάντα για την stoiximan cy

147. Σάλκε – Μάιντζ (21:30)

Περνάμε στο ποδόσφαιρο και στην Bundesliga. Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Σάλκε, όπου μετά τη συντριβή από τη Στουτγάρδη (με 5-1), ξηλώθηκε όλο το προπονητικό τιμ. Τις τύχες της ομάδας ανέλαβε ο Έλληνας κόουτς Γραμμόζης, με συμβόλαιο διετίας. Βέβαια έχει έναν άθλο μπροστά του με την ομάδα ουραγό στους 9 βαθμούς, στο -9 από τα μπαράζ παραμονής, με 11 αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μία θέση από πάνω της είναι η Μάιντζ, που προέρχεται από πισωγύρισμα και εντός έδρας ήττα από την Άουγκσμπουργκ. Δίνει κι αυτή μάχη, αν και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αποφύγει τον υποβιβασμό.



Προγνωστικό: Ήταν προφανές πως οι παίκτες «έφαγαν» τον Γκρος στη Σάλκε, οπότε το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και με κίνητρο απόψε. Η Μάιντζ δεν γεμίζει το μάτι εσχάτως, θα πάμε με την αντίδραση των «βασσιλικών μπλε». Στο 1.83 ο άσος με +0,5 (η αλλιώς 1Χ).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.