Παλαιό Φάληρο: Rapid tests COVID-19 με τη μέθοδο drive through
Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ., θα διενεργήσει δωρεάν rapid tests COVID-19 με τη μέθοδο drive through (μέσα από το αυτοκίνητο), την Τρίτη 9/3, από τις 10 π.μ έως τις 3 μ.μ. στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.

Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν από κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., αποκλειστικά και μόνο σε επιβαίνοντες σε οχήματα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, ηλεκτρικό πατίνι κ.λπ.) και όχι σε πεζούς.

Στα οχήματα επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι δύο (2) άτομα και σε περίπτωση μελών της ίδιας οικογένειας θα επιβαίνουν έως τρία (3) άτομα, όλα με μάσκες, ακόμα και αν ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Τα τεστ μπορούν να γίνουν μόνο σε άτομα άνω των δέκα (10) ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με SMS το αποτέλεσμα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τέστ, θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον Κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό). Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.Η πρόσβαση και η κίνηση των οχημάτων στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν.

Σύσταση : Όσοι δημότες δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ, παρακαλούνται να αποφύγουν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.