Oι πολίτες επιβραβεύουν τον Δήμο Αλίμου για την κοινωνική του ευαισθησία




Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ικανοποίηση όταν έχεις ταχθεί δίπλα στους πολίτες τρίτης ηλικίας, να δέχεσαι τις ευχαριστίες τους ως δήμος, όχι για αυτό που κάνεις που είναι αυτονόητο, αλλά για τον τρόπο και τη συμπεριφορά σου όταν το κάνεις! Εδώ και ένα χρόνο, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, ο δήμος Αλίμου και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες, βρίσκονται καθημερινά δίπλα, όχι μόνο στους ηλικιωμένους αλλά σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται βοήθεια για να μετακινηθούν (π.χ. ευάλωτες ομάδες, άτομα σε περιορισμό κατ’ οίκον λόγω ασθένειας, υπερήλικες κ.λπ.).

Πριν από λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ανακοίνωσε ότι ο δήμος, αναλαμβάνει τη διευκόλυνση της μεταφοράς των πολιτών, που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προς τα κέντρα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.
Οι κάτοικοι του Αλίμου που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και χρειάζονται τη βοήθεια του δήμου, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, τηλ. 210 9853580 (ώρες 07:00-15:00 και 15:30-22:00).

Η επιβράβευση έρχεται καθημερινά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Αναστασία Σιμητροπούλου, περήφανη για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος, ανάρτησε κάποιες δημοσιεύσεις:

Για όσο διαρκεί το «lockdown» για την προστασία της υγείας μας από την πανδημία, ο Δήμος Αλίμου θα εξυπηρετεί στο σπίτι τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν και χρειάζονται βοήθεια (π.χ. ευάλωτες ομάδες, άτομα σε περιορισμό κατ’ οίκον λόγω ασθένειας, υπερήλικες κ.λπ.).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ:
• από τις 7 το πρωί ως τις 7 το βράδυ (Δευτέρα ως Παρασκευή)
• από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι (Σάββατο)
ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
210 9886947
210 9853580
ή στο E-MAIL: [email protected]
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ:
• να σας φέρουμε είδη πρώτης ανάγκης (π.χ. τρόφιμα από το super market) ή φάρμακα, που θα μας παραγγείλετε
• να σας εκδώσουμε κάθε πιστοποιητικό ή βεβαίωση από τα ΚΕΠ (ερχόμαστε να παραλάβουμε την αίτησή σας και επιστρέφουμε με το πιστοποιητικό σας)
• να βεβαιώσουμε το γνήσιο της υπογραφής σας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.