Μαρία Ξένου και Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη οι νέες προεδρίνες των σχολικών επιτροπών Αλίμου




Η Μαρία Ξένου και η Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, αναλαμβάνουν το τιμόνι στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Αλίμου. Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, εμπιστεύτηκε τη θέση της προέδρου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, στην Μαρία Ξένου που εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος τον Μάη του 2019 και έπαιξε θετικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τους μαθητές, στις πρόσφατες καταλήψεις. Δίπλα της στη θέση της αντιπροέδρου θα βρίσκεται η έμπειρη, Δώρα Σύρμα.

Η Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη που αναλαμβάνει πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής εκλέχτηκε για δεύτερη θητεία δημοτική σύμβουλος, ενώ γνωρίζει καλά τα προβλήματα αφού είχε διατελέσει πρόεδρος από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018.

“Με σεβασμό στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του δήμου μας και αίσθημα ευθύνης, θέλω να ευχαριστήσω όσους με εξέλεξαν στην θέση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης” δήλωσε η Μαρία Ξένου

“Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη της επιλογής του Δημάρχου μας και δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να φανώ αντάξια των προσδοκιών όλων σας. Είμαι στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε”.



Η Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της και της ανέθεσε για μία ακόμη φορά την προεδρία της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου .
“Συνεργάτις μου η αντιπρόεδρος Μαρία Αραπάκη με την οποία συμπορεύτηκα εποικοδομητικά και τα προηγούμενα 5 χρόνια”
Ελπίζοντας σε μια θητεία δημιουργική παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω πανδημίας, εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα παιδιά μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.