Η Βάρη θρηνεί για τον αγωνιστή Παναγιώτη Καπετανέα
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ…»

Η είδηση το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, μάς γέμισε θλίψη.
Ο Παναγιώτης Καπετανέας «έφυγε»…
Ο Κώστας Πασακυριάκος δήλωσε:
«Η απώλεια μεγάλη. Από το 2011 έως το 2014 βρεθήκαμε μαζί, δίπλα δίπλα, στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, δίπλα στους αγώνες πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.
Και μετά ήσουν πάλι, πάντα κοντά…


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Με την πολύτιμη συμβολή σου, την εμπειρία σου, τη στήριξή σου και τις πάντα χρήσιμες συμβουλές σου…
Με την μαχητικότητα, την εντιμότητα και τη σεμνότητά σου…
Όπως έκανες πάντα… Είτε ως Δήμαρχος είτε ως ενεργός πολίτης.
Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζω τα συλλυπητήριά μας, στη σύζυγό του Αγγελική και την οικογένειά του.
Καλό ταξίδι Δήμαρχε… Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε και συναγωνιστή Παναγιώτη…» (Πηγή: Κώστας Πασακυριάκος – Λαϊκή Συσπείρωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης)

H ανακοίνωση του Δήμου: Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας

Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 70 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Παναγιώτης Καπετανέας.

Ο Παναγιώτης Καπετανέας δραστηριοποιήθηκε στα τοπικά δρώμενα 11 συνεχόμενα χρόνια, κατά το μεγαλύτερο μέρος στον πρώην Δήμο Βάρης, όπου το 2003 εξελέγη στην αντιπολίτευση, ενώ το 2007 εκλέχτηκε Δήμαρχος Βάρης. Στον ενιαίο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετείχε την περίοδο 2010-2014 ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ενώ στις εκλογές του 2014 δεν πολιτεύτηκε.

  Η κηδεία του εκλιπόντος τέως Δημάρχου θα γίνει την Πέμπτη 12.00 μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφάσισε η κηδεία να πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη.

    Για την απώλεια του Παναγιώτη Καπετανέα ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Η πόλη μας πενθεί σήμερα την απώλεια ενός τίμιου υπηρέτη της. Ο Παναγιώτης Καπετανέας εκτέλεσε τα καθήκοντα του με εντιμότητα, συνέπεια και εργατικότητα και η θητεία του ήταν ιδιαίτερα ευεργετική για την πόλη. Εκ μέρους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.