Ανδρέας Κονδύλης: Οι επόμενες Απόκριες θα είναι διπλά εορταστικές και ακόμα καλύτερες




Η ανακοίνωση του δημάρχου Αλίμου για τη ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού:

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, ματαιώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις των Αποκρεών για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας, κατόπιν Κοινής Υπουργικής Απόφασης των συναρμόδιων φορέων.

Ειδικότερα στον Δήμο μας:
α) Ματαιώνεται η μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση της Κυριακής 1η Μαρτίου 2020.
β) Ματαιώνεται η γιορτή για τα Κούλουμα στο Λόφο Πανί, την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Θα λειτουργήσει κανονικά το Αποκριάτικο Χωριό (δημιουργική απασχόληση παιδιών) την Παρασκευή και το Σάββατο (28 και 29 Φλεβάρη), οπότε και κλείνει.

Αντιλαμβάνομαι και μοιράζομαι την απογοήτευση όλων. Είχαμε κάνει πολλή δουλειά και είχαμε ετοιμάσει με πολλή αγάπη την καλύτερη, ίσως, Αποκριάτικη Παρέλαση των τελευταίων χρόνων, με φαντασία, ωραία άρματα και με βασικό θέμα την Ανακύκλωση!!

Είναι, όμως, πολύ σημαντικότερη η πρόληψη και προστασία της υγείας μας, για την οποία σας παρακαλώ να μεριμνάτε και προσωπικά, προστατεύοντας τον εαυτό σας από κάθε έκθεση σε κίνδυνο.

|Ιδιαίτερα σας παρακαλώ να τηρείτε τις απλές και πολύ σημαντικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας (π.χ. τακτικό πλύσιμο χεριών, χρήση αντισηπτικού τζελ κ.λπ.), να αποφεύγετε το συγχρωτισμό με πολλά άτομα (ιδίως σε κλειστούς χώρους) και εν γένει να αποφεύγετε κάθε τι, που μπορεί να σας εκθέσει σε ιούς ή που μπορεί να μεταφέρει ασθένεια από εσάς σε άλλους.

Τέλος, είναι εξίσου σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Είναι εντελώς περιττός κάθε πανικός και υπερβολική ανησυχία, ιδίως αν προσέχουμε τον εαυτό μας και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής που σας προανέφερα.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός δεν είναι ανίκητος και δεν είναι πιο επικίνδυνος από την γνωστή μας γρίππη (εφόσον, ξαναλέω, προσέχουμε).

Κλείνοντας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τις φετεινές Αποκριάτικες γιορτές και να υποσχεθώ σε όλους ότι, πρώτα ο Θεός, οι επόμενες Απόκριες που θα οργανώσουμε θα είναι διπλά εορταστικές και ακόμα καλύτερες!!

Να έχουμε την υγεία μας και ευκαιρίες να περάσουμε όμορφα θα έχουμε πολλές.

ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.