Aσκληπιείο Βούλας: Παρέχει περίθαλψη σε περισσότερους από 1.5 εκατομμύρια κατοίκους της Νότιας Αθήνας




Η παροχή δημόσιας, δωρεάν αλλά και υψηλής ποιότητας Υγείας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά στοιχειώδης υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας. Γιατί, η Υγεία αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανθρωποκεντρικό αγαθό. Που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να επενδύσουμε σε αυτό με κάθε πρόσφορο μέσο, με κάθε δυνατό τρόπο, με κάθε διαθέσιμο πόρο.

Με αυτά ως βασική σκέψη και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης αναλαμβάνω σήμερα τα απαιτητικά καθήκοντα του Αν.Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας».

Ενός από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας και του μοναδικού που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Αθήνας. Ενός νοσοκομείου που καλύπτει τις ανάγκες και παρέχει περίθαλψη σε περισσότερους από 1.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά με βασικό μας χρέος να αναβαθμίσουμε υπηρεσίες και υποδομές. Να σταθούμε αρωγοί στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δίνουν καθημερινά υπεράνθρωπη μάχη, δηλαδή στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό αλλά και τεχνικό προσωπικό, με έναν και βασικό στόχο: Να κάνουμε τον συμπολίτη μας να νιώσει ασφαλής. Να συναισθανθεί πως το Δημόσιο Νοσοκομείο της Νότιας Αττικής είναι δίπλα του και πως του εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας παροχές.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την εμπιστοσύνη τους και για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμβάλω, με όλες μου τις δυνάμεις, στον πιο ευαίσθητο τομέα της πολιτικής ενός κράτους: Την Υγεία.

Από σήμερα, ξεκινάμε όλοι μαζί. Να εργαζόμαστε σκληρά και να καταθέτουμε καθημερινά όλες μας τις δυνάμεις. Για ένα νοσοκομείο περισσότερο σύγχρονο, περισσότερο φιλικό, περισσότερο λειτουργικό, περισσότερο αποτελεσματικό. Για ένα νοσοκομείο που έχει μία και βασική αρχή: Να υπηρετήσει τον άνθρωπο.

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.