Συνέντευξη του Ανδρέα Κονδύλη στην εφημερίδα του 6ου Δημοτικού Αλίμου




Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης παρευρέθηκε στη γιορτή του 6ου Δημοτικού Αλίμου και τίμησε τα παιδιά με τα καλά του λόγια. Μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στην εφημερίδα των μαθητών που επιμελείται η κα. Λαμπρινή Σταμάτη.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο μας κ. Κονδύλη που παρευρέθηκε στη γιορτή μας και τίμησε τα παιδιά με τα καλά του λόγια και…

Gepostet von Σύλλογος Γονέων – 6ο Δημοτικό Αλίμου am Dienstag, 10. Dezember 2019

 

 

Συγχαρητήρια γονείς και παιδιά! Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης γιορτής συγκεντρώθηκαν 250 ευρώ για το Make A Wish Greece! Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές γονείς που στήριξαν τη δράση αυτή! Ήταν πολύτιμοι! Τα χρήματα θα κατατεθούν στον λογαριασμό του Make A Wish μέσα στην εβδομάδα!

Σύλλογος Γονέων – 6ο Δημοτικό Αλίμου

Ο κος Παναγιώτης Πράσινος, με την ομάδα των μουσικών του, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με τις μουσικές και χορευτικές επιλογές που έκανε για τη φετινή γιορτή. Η ομάδα Παραδοσιακών χορών του σχολείου μας με τους μικρούς αλλά… και τους πιο μεγάλους χορευτές έδωσε όλο της τον εαυτό τους για τη γιορτή μας. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους.

Σύλλογος Γονέων – 6ο Δημοτικό Αλίμου
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη δασκάλα της κιθάρας κα. Βάσω Δούκα και της χορωδίας κα. Ρένα Χαμηλάκη για την υπέροχη παράσταση που μας προσέφεραν εχθές το βράδυ και μάλιστα κάτω υπό δύσκολες συνθήκες (λόγω του κακού ήχου) Μπράβο και στα παιδιά που με λιγότερο από 2 μήνες δουλεια κατάφεραν να μας εντυπωσιασουν και να μας συγκινησουν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.