Έτοιμο για περιπολίες το ναυαγοσωστικό σκάφος του Δήμου Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έτοιμο να μπει στο νερό, μετά τον απαραίτητο έλεγχο των λιμενικών, είναι το ναυαγοσωστικό σκάφος που απέκτησε ο δήμος Αλίμου. Έτσι, θα ενισχυθεί  η ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες της πόλης. Το σκάφος,  «ΠΟΣΕΙΔΩΝ BLUE WATER 170» με ολικό μήκος 5,10m και ένα τρέιλερ για την εξυπηρέτηση αναγκών κοινωφελούς σκοπού και ειδικότερα για τη χρησιμοποίηση του σκάφους ως ναυαγοσωστικού, δώρισε στον δήμο η “Ακτή του Ήλιου”.

Η εταιρεία ΑΛΙΜΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ι.Κ.Ε., που διαχειρίζεται το Peñarrubia, το εξόπλισε με μια εξωλέμβια μηχανή μάρκας MERCURY, πενήντα ίππων, τετράχρονη.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης:

Με έναν νόμο που ψηφίστηκε πέρυσι, ο Δήμος είναι πλέον υποχρεωμένος να διαθέτει σκάφος με ναυαγοσώστες ανοικτά της παραλίας.
Για να ελαφρύνουμε το κόστος του Δήμου, απευθυνθήκαμε στις επιχειρήσεις της παραλίας (που κι αυτές έμμεσα ωφελούνται από την ύπαρξη των ναυαγοσωστών μας) και τους ζητήσαμε να καλύψουν τη δαπάνη για την αγορά του σκάφους. Προς τιμήν τους, το αποδέχθηκαν.
Έτσι από φέτος και στο εξής, ο Δήμος μας θα έχει ανοικτά της παραλίας πλωτή μονάδα με ναυαγοσώστες, για την ασφάλεια των λουομένων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.