Τα παιδιά της Παιδόπολης Αλίμου αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μία πολύ όμορφη γιορτή αποχαιρέτησαν τα παιδιά της Παιδόπολης Αλίμου, τη σχολική χρονιά και καλωσόρισαν το καλοκαίρι!!!
Πολλοί φίλοι ήλθαν να τα καμαρώσουν και να διασκεδάσουν μαζί τους. Στό τέλος της γιορτής υπήρχε πλούσιος μπουφές με εδέσματα που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι στην κουζίνα της Παιδόπολης καθώς και υπέροχα παγωτά, προσφορά του ζαχαροπλαστείου Pallet της Maria Kordelidis που βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά. Έγινε επίσης απονομή βραβείων φιλίας από τα παιδιά σε όλους τους εθελοντές.
Εργαζόμενοι και εθελοντές βοήθησαν τα παιδιά να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν την πολύ όμορφη γιορτή τους. Βασικός ο ρόλος του Nick Pallikaridis που ανέλαβε τη μουσική κάλυψη της βραδιάς και του Markos Diamantopoulos που είχε τη φωτογραφική κάλυψη. 


Παρόντες πολλοί φίλοι και γνωστοί όπως η αν.υπουργός Οικονομικών κα.Νάντια Βαλαβάνη, ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας κος. Δημήτρης Καρέλλας,η Διευθύντρια του γραφείου της Υπουργου Κοιν. Αλληλεγγύης κα.Ελευθερία Τσακιροπούλου,η Πρόεδρος ΔΣ του Κ.Κ.Π.Π.Α κα. Σοφία Κωνσταντέλια, η οποία πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα μέλη ΔΣ του Συλλόγου “Φίλοι της Παιδόπολης Αλίμου” για την συμβολή τους στο έργο της Παιδοπολης.Από τον Δήμο, οι Αντιδήμαρχοι Λουκία Μελισσαράτου και Στέφανος Διαμαντής, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Ελένη Μπελιά, Αλέκα Γιαννούτσου, Αμαλία Αθανασοπούλου, από τον Σύλλογο των φίλων της Παιδόπολης, η Πρόεδρος Maria Moutsatsou,η οποία ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους καθώς και όλους τους εθελοντές για την α0γάπη και υπευθυνότητα που δείχνουν στα παιδιά , καθώς και τα μέλη του ΔΣ Katerina Kardami Δρυγιαννάκη Κατερίνα,Michail Papamakarios Natalia Sereti


Βασικός συντελεστής όλης της διοργάνωσης η Διευθύντρια Maria Apostolopoulou.
Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για την υλοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης
και σας ευχόμαστε να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι !!!

Σύλλογος φίλων Παιδόπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.