Η γιαγιά που συγκίνησε τον Κυρανάκη τη βραδιά της ομιλίας του




Τη συγκίνησή του για την παρουσία μιας 88χρονης γυναίκας στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Όπως αποκάλυψε ο νεαρός υποψήφιος, η συγκεκριμένη κυρία διάβασε την επιστολή που της έστειλε και αποφάσισε να παρευρεθεί στην ομιλία του προκειμένου να τον γνωρίσει από κοντά και να του εκφράσει τη στήριξή της.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα λόγια. Θα με ακολουθούν για πάντα”, έγραψε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ευχαριστώντας δημόσια την γιαγιά που του… έκλεψε την καρδιά!

Δείτε την ανάρτησή του:

“Η στιγμή που με συγκίνησε όσο τίποτα στην κεντρική μου ομιλία ήταν τα λόγια μιας γιαγιάς που είδα πρώτη φορά στη ζωή μου.

Μου έπιασε το χέρι μέσα στον κόσμο και μου είπε «αγόρι μου είμαι 88 ετών, δεν ξέρω πόσες εκλογές θα δω ακόμα αλλά διαβάζοντας το γράμμα σου σηκώθηκα και ήρθα σε σε γνωρίσω και να σε στηρίξω με όση δύναμη μου απομένει».

Πραγματικά λυπάμαι, γιατί μέσα στο χαμό δεν συγκράτησα το όνομά σας, αλλά αν τύχει ποτέ να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση, θέλω να ξέρετε ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα λόγια. Θα με ακολουθούν για πάντα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.