Νέα Σμύρνη: Μια παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού στο Παρίσι




Μετά τη θριαμβευτική του πορεία από τη Νέα Σμύρνη σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όπου περιόδευσε, η παράσταση-παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης,  «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», με την Χριστίνα Αλεξανιάν, φιλοξενείται στο Παρίσι, μετά από  πρόσκληση της Γαλλικής Κυβέρνησης και της Πολιτιστικής Ενωσης Αρμενίων Γαλλίας.

Η παράσταση ανεβαίνει  στις 24 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στο Théâtre Municipal Berthelot, συγκεντρώνοντας ήδη το ενδιαφέρον του γαλλικού θεατρόφιλου κοινού.

Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της παράστασης, «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν, στον Γαλαξία για μία και μοναδική παράσταση αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου στις 20.00. Μια αληθινή ιστορία, μια συγκλονιστική μαρτυρία , η Ανζέλ Κουρτιάν, μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, θυμάται τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της και αφηγείται το οδοιπορικό του διωγμού της οικογένειάς της και ολόκληρου του έθνους της.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του Μήνα Θεάτρου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης στη διάρκεια του Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες

Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης

210 9310408 και 2132025922 & 924 site: www.culturens.org

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.