Ο διακεκριμένος αστροφυσικός Σταμάτιος Κριμιζής, στο Παλαιό Φάληρο
Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Σπουδαίοι Έλληνες με σκοπό την γνωριμία της νεολαίας με σημαντικούς Έλληνες, διοργανώνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου , στις 18.00, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου βραδιά παρουσίασης και γνωριμίας του κοινού με τον διάσημο Έλληνα Ακαδημαϊκό και ερευνητή διαστημικών αποστολών της NASA, Δρ Σταμάτιο Κριμιζή.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΑΛΛΗ και σκοπό έχει να παρουσιάσει στο Φαληρικό κοινό τον διακεκριμένο επιστήμονα και πρωτοπόρο ερευνητή στα διαστημικά προγράμματα των ΗΠΑ και της ΝΑSA με στόχο τα παιδιά και η νεολαία της πόλης να γνωρίσουν και να εμπνευσθούν από το παράδειγμα του μεγάλου επιστήμονα και την σημαντική και ξεχωριστή επιστημονική του πορεία.

Θα προβληθεί και σχετικό ντοκιμαντέρ όπου περιγράφονται οι εξελίξεις στην διαστημική εξερεύνηση ενώ και ο ίδιος ο τιμώμενος θα μιλήσει για το έργο του και την ξεχωριστή επιστημονική διαδρομή του.

Συντονίζουν εκ μέρους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Μιχαλοπούλου .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.