Άλιμος – 25η Μαρτίου 2019: Δείτε ολόκληρη την παρέλαση (40 VIDEO)




Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τον λαμπρό Ανοιξιάτικο ήλιο συμπαραστάτη,εορτάστηκε στον Αλιμο η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, η ημέρα που ενώνονται το «Χαίρε Κεχαριτωμένη» με το «Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά», όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.Οι επετειακές εκδηλώσεις εφέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ανω Καλαμάκι.

Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο Ηρώο της πλατείας Καραϊσκάκη, ενώ η καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Δωδεκανήσου.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησαν οι μαθήτριες του 4ου Λυκείου Αλίμου, Καλλιόπη Σταύρου και Μαρία Τάκου, ενώ παραδοσιακούς χορούς από τη Θεσσαλία παρουσίασαν ο Χορευτικός Λαογραφικός Ομιλος «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εκτελωνιστών, ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και τα ΚΑΠΗ.

Στους ρυθμούς των εμβατηρίων του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ παρήλασαν οι Παιδικοί Σταθμοί, οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, ενώ παρέστησαν στις εκδηλώσεις και οι υποψήφιοι για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Δείτε 40 βίντεο από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο Άνω Καλαμάκι. Τα βίντεο περιλαμβάνουν όλα τα σχολεία και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Αλίμου, που πήραν μέρος στην παρέλαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=KohUOkZmxPE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.